zaterdag 5 september 2009

1.LIEVER GEERT WILDERS IN DE KEUKEN DAN EEN MINARET IN DE TUIN!!!!!!!!

























"Mijn homoseksuele vriend F. uit Amsterdam schrijft me over het COC, de belangenvereniging voor homoseksuelen: 'Wie op vergaderingen iets kritisch zegt over de verhouding tussen islam en homo's wordt meteen weggezet als racist. Heel gek want de islam is geen ras. Er zit een redenering achter die als volgt is verwoord door de voorzitter van de vereniging: "Homo's weten net als moslims wat het is om te worden gediscrimineerd. Dat veel moslims negatief zijn over homoseksualiteit, is daarom raar. We zijn geen tegenstanders, maar we zouden juist medestanders moeten zijn in het bestrijden van alle discriminatie. Niet in de laatste plaats omdat er ook homoseksuele moslims zijn." 
Onbegrijpelijk. Verraad aan alles waarvoor deze vereniging zou moeten opkomen, onder het mom van een soort totaal verwrongen en geforceerd idee over gelijkheid. Wij zijn allen verdrukte broeders. Maar het COC zegt er niet bij dat de moslimbroeders geneigd zijn de homobroeders te terroriseren. 
Daarentegen vindt het COC de katholieken zo gevaarlijk dat op hun site een apart dossier "Vaticaan" bestaat. Naar een dossier "Islam" zul je vergeefs zoeken. Islamieten zijn onze mede-verdrukten."

Benno Barnard







Geen opmerkingen:

Een reactie posten